HJELP OSS Å RAPPORTERE TIL TONO FOR DEG:

Når du synger offentlig er reglene slik: Uansett om du synger sanger du har laget selv, eller om du synger sanger andre har laget må du fortelle Tono om det.   Eneste unntak fra dette er om du synger egne sanger som du ikke har registrert i Tono. Men da går du også glipp av betaling.

Hvis du mener alvor med låtskrivingen din bør du registrere hver sang og hver fremføring.  Det vil du både få penger for, og det kan hjelpe deg om du søker stipender, støtte og vil inn i ulike foreninger.  Pengene kommer som regel året etter.

Det er uansett vår plikt å fortelle Tono hvilke sanger som er blitt sunget.  Du må derfor registrere sangene du har spilt i skjemaet under, hvis ikke du har regisrtert dem når du meldte deg på arrangementet.

FØRST MÅ DU REGISTRERE SANGENE DINE I TONO

For at du skal få penger av Tono (enten du synger dine sanger selv, eller andre spiller dem) må du registrere sangene dine der.  Du må ha publisert (digitalt/fysisk/eller fremført en sang offentlig) for å bli medlem.  Har du spilt hos oss har du jo spilt offentlig.  Meld deg inn på www.tono.no/bli-med-i-tono

Dersom du bare synger andre sine sanger kan du IKKE registrere deg. Da må vi som arrangør passe på at sangene du har sunget blir rapportert inn, slik at de som har laget låten får pengene de skal ha.

DU BØR ALLTID RAPPORTERE TIL TONO SELV, NÅR DU HAR SPILT.

I tillegg til at arrangøren skal rapportere, kan du (og bør du) rapportere dine sanger inn på https://mitt.tono.no/.  At du selv rapporterer konserten er din eneste garanti for at fu få penger fra Tono. Dessverre er det ikke sikkert arrangører sender inn rapport, selv om de betaler Tono for arrangementet. Og om de rapporterer kan det bli feil.

HVOR ER SPILLESTED OG HVEM ER ARRANGØR?

Når du rapporterer på https://mitt.tono.no/ skal du oppgi HVOR DU HAR SPILT  og HVEM SOM ER ARRANGØR.   I Bergen Viseforum skal Tono rapporten se slik ut (Ok vi hr endret spillested):

Du skal kunne søke opp Art Themis til venstre og Bergen Viseforum til høyre.  Men hvis det ikke virker kan du kopiere her:

Art Themis  Øvregaten 12  5003 BERGEN

Bergen Viseforum (Medlem Norsk Viseforum)
Nicolay Leganger   41331050  post@bergenviseforum.no

Fyll ut dette skjemaet, slik at vi OGSÅ kan rapportere til Tono!

Rapporter selv  direkte til Tono, men sørg for at du også rapporterer til oss så vi får deg med.

Skrevet avBergenViseforum

Mer fra denne kategorien

Inspirerende gjest

Inspirerende gjest

Vil du være gjesteartist i Bergen visefroum? Hovedpunkter: Spilletid: 30 minutter + Fast tidspunkt: Siste torsdag i måneden kl. 19:00 På Art Themis i Stølegaten 8a 12, 5003 Bergen (med muligheter for miniturné påfølgende fredag og lørdag) Honorar: 50% av cover....

les mer
Åpen-scene

Åpen-scene

Vi har noen kjøreregler for åpen scene, som gir en viss rettferdighet.  Kom før kl. 19:00 og skriv deg på listen.  Dersom det er tid, får alle spille to låter.  Dersom ikke det er tid til at alle spiller to låter - eller en låt - prioriterer vi: dem som...

les mer

0 Kommentarer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Få nyhetsbrev om aktiviteter  i Bergen viseforum
Copyright © 2024 Bergen viseforum